Prylarna som underlättar ditt lyssnande

Prylarna som underlättar ditt lyssnande

Att lyssna på radio eller på podcasts är i sig rätt enkelt att göra. Du behöver bara trycka på play för att spela upp din favoritpodcast eller lyssna live på radio. Men det finns en del saker du kan göra för att optimera och underlätta ditt lyssnande och i det här inlägget tänkte vi ge er några tips på prylar som kan underlätta ditt lyssnande. Många av de prylar vi kommer att nämna finns att köpa i webbutiken teknikdelar vilket är en butik som finns online och har en hel del bra teknikprylar i sitt sortiment. Med det sagt går vi in på tipsen.

Hörlurar

Om du inte redan har ett par hörlurar som du kan använda när du är på språng eller helt enkelt vill hålla det du lyssnar på för dig själv är det hög tid att du investerar i ett par bra hörlurar. De flesta hörlurarna som finns passar till både din mobiltelefon och din dator vilket gör det möjligt för dig att lyssna på radio och podcasts när du vill. Det finns en hel del olika hörlurar att välja bland, in ear som sitter i örat, over ear som sitter på örat samt de med eller utan sladd.

Powerbank

Många lyssnar på podcasts under tiden de är på väg till och från jobbet eller skolan. Att lyssna på podcasts under tiden man pendlar är ett bra sätt att hålla sig underhållen och man slipper höra allt oväsen som kommer från ens medpassagerare. Det värsta som finns är när man är mitt uppe i att lyssna på en spännande podcast och telefonens batteri börjar att ta slut. Om du kan känna igen dig i den situationen finns det en perfekt pryl för dig: en powerbank. En powerbank är ett sorts portabelt batteri som du laddar när du är hemma och kan enkelt koppla till din mobiltelefon när du har glömt din vanliga mobilladdare och den ger din mobiltelefon den ström den behöver för att du ska kunna överleva ditt pendlande. Det finns många olika sorters powerbanks att välja bland i olika prisklasser.

Mobilskal

En annan sak som kan vara bra att ha är ett mobilskal. Mobilskal kan både vara snygga och funktionella. Om du inte redan har ett skal till din mobiltelefon är det hög tid för dig att köpa ett eftersom mobilskalet hjälper till att skydda din telefon när du till exempel råkar tappa det i golvet. Oftast klarar man sig lindrigt undan med några sprickor i skärmen men i värsta fall kan det ju faktiskt innebära att mobilen går sönder och du därför inte kan lyssna färdigt på den podcast eller det radioprogram du satt igång.

Mobilhållare

Tycker du om att lyssna på radio eller podcasts via din mobiltelefon under tiden du kör bil är det en mobilhållare du bör köpa. Då kan du montera upp hållaren i bilen där du enkelt når telefonen om du behöver komma åt telefonen under körningen.