Podcasts om mord

Podcasts om mord

Podcasts som handlar om verkliga mord är en av de mest populära genrer som finns att välja bland. Det är något som märks både på topplistorna och på utbudet. I det här inlägget får du tips på några populära podcasts som handlar om mord.

Mord mot mord

Ett exempel på en populär podcast där man fokuserar på att prata om mord är podcasten Mord mot mord. Podcasten drivs av Karin Londré och Anna Sandell som i varje avsnitt pratar om olika mord. För att hitta podcasten öppnar du din poddapp och söker efter Mord Mot Mord podd för att se de 169 avsnitt som i skrivande stund finns att lyssna på.

Mordpodden

En annan populär podcast som drivs av två tjejer är Mordpodden. Podden drivs av Amanda Karlsson och Linnea Bohlin som i varje avsnitt grottar ner sig intressanta, spännande och ibland läskiga mordfall som skett i verkligheten. Podcasten har i skrivande stund gått i hela 14 säsonger, vilket betyder att du har en hel del mord att lyssna ikapp på.

Fallen jag aldrig glömmer

Fallen jag aldrig glömmer är en podcast som drivs av ingen mindre än programledaren Hasse Aro som vi bland annat känner igen från tv-programmet Efterlyst. I den här podcasten pratar han om olika brottsfall som fastnat lite extra för att ge offren och anhöriga en klarare bild om vad som hänt. Just nu finns det 58 avsnitt att lyssna på.

Vad blir det för mord?

Ett annat exempel på en populär podcast där en duo går igenom olika mord som skett är podcasten Vad blir det för mord? som drivs av Ellinor Svensson och Johanna Wagrell. Denna podcast är för dig som tycker att mord och brott annars är obehagligt eftersom podcasten drivs av en uppskattad komikerduo.

Svenska mordhistorier

Om du tycker att det är intressant att grotta ner dig i mord som skett i Sverige så är podcasten Svenska mordhistorier något du bör kolla upp. Podcasten drivs av Christopher Holmberg och i podcasten får du veta mer om kända svenska mord, men även en del mord som inte uppmärksammats lika mycket.

My favorite murder

Sist men inte minst tänkte vi nämna en populär podcast om mord på engelska. En av de mest populära heter My favorite murder och drivs av Karen Kilgariff och Georgia Hardstark som berättar om sina favoritmord.