Skapa det ultimata hemmakontoret för din podd

Om radio och podcasts

Skapa det ultimata hemmakontoret för din podd

Har du en podd? Eller planerar du att skapa en podd eller ett onlineföretag för att kunna tjäna pengar? Idag finns det stora möjligheter att tjäna pengar hemifrån medan du sitter och arbetar i en skön fåtölj med något som du verkligen gillar.

Skön stol

För att skapa ett hemmakontor som du verkligen kommer att trivas i är det klokt att investera i en riktigt skön stol. Det blir så mycket roligare och lättare att skapa podcaster, spela spel, skriva bloggartiklar och skapa YouTube-filmer om du sitter riktigt bekvämt. Det är mycket lättare att vara kreativ i en härlig kontorsstol, än om du sitter på en vanlig stol som inte är så bekväm. En riktig stol kommer också ge dig känslan av att du är på väg framåt i livet; att du är allvarlig med din podd och dina andra projekt. Gå in på Webhallen så hittar du allt som du behöver för ditt kontor, som en snygg och skön gamingstol som du lätt kommer att kunna sitta flera timmar i varje dag.

Skrivbord

Förutom en riktigt bekväm stol behöver du även ett skrivbord som passar ditt arbete. Om du ska spela in poddar kommer du att ha dator, mikrofon, manuskript, vattenflaska och kaffekopp på ditt skrivbord medan du arbetar och spelar in dina avsnitt. Ska du även filma dina poddar för att lägga ut på din YouTube-kanal? Då kan det vara smart att satsa på ett skrivbord som är litet djupare så att du både får plats med mikrofon och kamera utan problem.

Skapa en bra arbetsmiljö

För att kunna jobba så optimalt som möjligt är det viktigt att du skapar en miljö som du trivs i. Samtidigt är det viktigt att du kan jobba effektivt. Visst är det härligt att ha en soffgrupp att sitta och arbeta i, i alla fall utifrån trivsel, men ofta kan mjuka soffor göra det svårt att jobba effektivt. Detsamma gäller saker på väggen som färggranna planscher, stora bilder och annat som kan vara roligt att sätta upp. Gör ditt arbetsrum så mysigt och personligt som du kan, men försök samtidigt att ha så lite saker där som möjligt. Vi jobbar ofta bättre när väggar och skrivbord är tämligen rena och tomma. Då finns det inte så mycket i rummet som omedvetet tar vår uppmärksamhet.

Vill du tjäna pengar på din pod? Då är det verkligen smart att fokusera på att skapa ett home office där du kan jobba riktigt effektivt. Det vara smart att du dekorerar din studio med personliga saker som passar just din podd ifall du tänker skapa filmer som du lägger ut på nätet. Pratar du om fotboll, så är det snyggt med några fotbollssaker som syns i bakgrunden. Det ger podden och Youtube-filmen en helhetskänsla och får dig att verka seriös.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar