Populära podcasts

Populära podcasts

Är du nyfiken på att börja lyssna på podcast eller vill prova någon ny går vi i den här delen igenom några av Sveriges mest populära podcasts just nu.

Ursäkta

Ursäkta är en podcast som drivs av vännerna Johanna Nordström och Edvin Törnblom. I deras podcast pratar de om det senaste som hänt i deras liv och det senaste skvallret med en humoristisk anda.

Värvet

Personen bakom en av Sveriges mest populära podcasts heter Kristoffer Triumf. I värvet intervjuar han några av Sveriges mest kända och intressanta personer. Han är en av de få som lyckats få en intervju med ingen mindre än Karl XVI Gustaf.

P3 dokumentär

P3 dokumentär är en av Sveriges största och mest prisade podcasts. Varje vecka släpper de en podcast som berör några av vår tids största och mest intressanta händelser.

Rättegångspodden

Likt P3 dokumentär så fokuserar de i rättegångspodden på olika brott och rättsfall. Med hjälp av riktiga ljudupptagningar från rättegångar får lyssnaren en spännande och intressant podcast. Podcasten blev 2016 vinnaren i kategorin samhälle och kultur.

Wahlgren & Wistam

Bakom podcasten Wahlgren och Wistam står Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. I deras podcast pratar de om det senaste som hänt i deras liv.