Vad kan man prata om i en livsstilspodd?

Om radio och podcasts

Vad kan man prata om i en livsstilspodd?

Funderar du att starta en podd som handlar om livsstil? Det fina med livsstil är att det är ett väldigt brett ämne som kan inkludera det mesta. Du kan till exempel prata om kost, träning, mode, hälsa eller något annat som du tycker passar. Det kan dock vara smart att tänka ut en inriktning på podden så du lättare kan marknadsföra dig.

Prata om att göra en bröstförstoring

Något som brukar väcka het debatt är att göra en bröstförstoring. Det har blivit allt mer accepterat att göra detta. Du kan till exempel prata om vikten att göra ingreppet hos en väletablerad kirurg med lång erfarenhet. Hos välrenommerade Motiva JOY erbjuder de en upplevelse som är något utöver det vanliga. De använder dig av den senaste tekniken för att ge dig ett naturligt resultat. Du får alltid komma på en första konsultation så du kan se om det är rätt ingrepp för dig.

Välj ut ämnen du brinner för

En podd blir oftast bäst när du pratar om något som du verkligen är intresserad av. Det är något som lyssnarna märker av direkt. Det är också viktigt att göra ordentligt med research innan du lägger ut något i en podd. Annars kan du mötas av kritik från flera håll. Om du pratar om dina personliga upplevelser kan det också vara bra att betona detta lite extra. Sedan är det bara att köra på. Det är väldigt enkelt att starta en podd och lägga ut det till allmänheten.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar